• Rego Logo

Termék Információk

Biztonság

A termékek, védőrétege ólom-gumi, illetve az ólommal, egyenértékű védelemmel (ólommentes védőruhák) rendelkező anyagokból készülnek. Javasoljuk, hogy az emberi élet és egészség megőrzése érdekében csak olyan védőruházatot használjanak, melyek megfelelnek és rendelkeznek EU 2016/425 rendelet VIII. mellékletében meghatározott típusvizsgálattal. (Modul B tanúsítvány). A Modul - B típusvizsgálat tanúsítja az egyéni védőeszköz megfelelő kialakítását és röntgen sugárzás elleni védelmét a gyártás reprezentatív mintadarabján (gyártási típuson) elvégzett vizsgálatok révén. Napjainkban számos ázsiai és egyéb gyártó sugárvédelmi terméke megvásárolható, viszont megfelelő tanúsítványok hiányában nem igazolható biztosan a megfelelő sugárvédelem és szabási minőség.  Az általunk forgalmazott sugárvédelmi ruházatok rendelkeznek a Modul-B típus vizsgálat tanúsítványával..
.

Röntgenvédő ruházatok

Mind az egészségügyi személyzet, mind a betegek számára különböző kialakítású röntgenruházatokra van szükség a felhasználás függvényében pl.: (védőkötény front védelemmel, védőkabát körkörös védelemmel, sebészet kötény gonádvédők, pajzsmirígyvédők, fogászati ​​alkalmazásokhoz fogászati kötények , szemüvegek stb). Ezen kihívások maradéktalan teljesítéséhez kinálunk alternatívákat sugárvédelmi ruházatainkkal és kiegészítőinkkel. A Németországi partnerünk gyártási tapasztalata több évtizedes múltra tekint vissza. A Rego röntgen védőruházatok kiváló minősége garantálja, hogy pácienseket, orvosokat és a röntgendiagnosztikai egységben dolgozókat érő röntgensugárzást kizárja, illetve a kívánt mértékben a legminimálisabb szintre csökkentse.      

Külső borítóanyag

A különböző kialakítású modellek borítóanyag szerint két különböző termékcsaládban érhetők el: Silver Line és Classic Line kivitelben. A fő különbség a külső réteg belső oldalán (felhasználóval érintkező) használt borítóanyagban van.

  • A Classic Line termékcsalád borítóanyaga rendkívül tartós, rugalmas, vízlepergető könnyen kezelhető, és alapáron tartalmazza a beépített vállpárnákat. A röntgen védőruházatok 8 alapszínben rendelhetőek. atlanti kék, bajor kék, cseresznye piros, mély rózsaszín, naplemente sárga, bordó, smaragd zöld, titán szürke.
  • A Silver Line termékcsalád alapáron tartalmazza a beépített vállpárnákat és zseb kialakítást, erős vízlepergető anyagból készülnek melyeknek, belső (felhasználóval érintkező) oldalának borítása tiszta ezüstszálakkal átszőtt szövetből készül.Az ezüstszálak megakadályozzák a baktériumok elszaporodását, kellemetlen szagok kialakulását és szabályozzák a testhő megfelelő elvezetését. Mindezek mellett antisztatikus tulajdonságúak, mellyel elkerülhetőek a használat közbeni elektrosztatikus töltések kialakulása.  A külső oldalak Classic Line szövet borítású minden esetben sötét szürke alapszínnel melyekhez 8 féle betétszín közül lehet választani. A termékcsalád elnyerte a Red Dot 2019 díjat, mivel egyesíti a lehető legnagyobb röntgenvédelmet a viselési kényelmet és a DIN EN 61331-3:2016 és a PSA 2016/425 irányelvek alapján új, divatos dizájnt.

Színek:

Ha szereti a színeset vagy tompább színeket kedveli, minden szempontra kínálunk megoldást. Kérjük, válasszon a kilenc színből álló színpalettáról: atlanti kék, bajor kék, cseresznyepiros, smaragd zöld, naplemente vörös, titán ezüst, sötét rózsaszín, bordeaux vörös. Kifejezetten gyermekek számára is kínálunk 4 különböző választási lehetőséget.

Szabás

A kényelmes viselet érdekében egyes röntgen védőruházatok szabásáról (szoknya mellény kivitelek) önök dönthetnek. A "Comfort Fit modellek egy lazább szélesebb szabású ruházatot, míg a "Slim Fit modellek egy modernebb szűkebb szabásvonalú alternatívát kínálnak. Továbbá lehetőség van a szoknyák és mellények méretét külön-külön megadni  ezáltal nyújtva személyre szabott érzést a ruházat viselőjének.    

Egyedi feliratok

A röntgen védőruházat vagy a pajzsmirigyvédő gallér fix hímzésétől a kötényre való tépőzáras rögzítésig is kínálunk alternatívákat. Egyedi ötleteihez és kívánságaihoz megválaszthatja a felirathoz használt betűtipus fajtáját, nagyságát a hímzés cérnájának színével együtt. 

 

FONTOS!

Javasoljuk, hogy az emberi élet és egészség megőrzése érdekében csak olyan védőruházatot használjanak, melyek megfelelnek és rendelkeznek EU 2016/425 rendelet VIII. mellékletében meghatározott típusvizsgálattal. (Modul B tanúsítvány). A Modul - B típusvizsgálat tanúsítja az egyéni védőeszköz megfelelő kialakítását és röntgen sugárzás elleni védelmét a gyártás reprezentatív mintadarabján (gyártási típuson) elvégzett vizsgálatok révén. Napjainkban már számos gyártó sugárvédelmi terméke megvásárolható, viszont a megfelelő tanúsítványok hiányában a szabási minőség és az ígért sugárvédelem eltérő lehet. Az általunk forgalmazott sugárvédelmi ruházatok rendelkeznek a Modul-B típus vizsgálat tanúsítványával.

Kapcsolat

Please refrain from entering
your Last Name here:


Üzenet: