• Sugárvédelmi szemüvegek
  • Sugárvédelmi szemüvegek
  • Sugárvédelmi szemüvegek
  • Sugárvédelmi szemüvegek
  • Sugárvédelmi szemüvegek
  • Sugárvédelmi szemüvegek
  • Sugárvédelmi szemüvegek
  • Sugárvédelmi szemüvegek
  • Sugárvédelmi szemüvegek

Sugárvédelmi szemüvegek

Sugárvédelmi szemüvegek

A röntgen védőszemüvegek használata lényegesen lecsökkenti a szemlencsét veszélyeztető röntgensugarakat. Már egy 0,5PB ólomtartalmú lencse is képes egy 80kv erősségű röntgensugár 90-99%-át elnyelni. A szemek megóvására többféle modellt kínálunk különböző védelemmel. A hagyományos változatok mellett elérhetőek a nagyobb biztonságot nyújtó, oldalsó védelemmel ellátott szemüvegek vagy igény szerint akár a már meglévő dioptriás szemüvegre felvehető modellek. Szemorvosi vizsgálati lap alapján lehetőség van dioptriás szemüveg megrendelésére is. Szállítás tokban, nyakba akasztóval.  

Panoráma szemüveg oldalvédelemmel 0,75Pb

A keret kiváló minőségű erősített műanyagból készült, mely viselőjének ideális komfortot és a nagy betekintési szög mellet is tökéletes biztonságot nyújt. Nagyon jó a súlyelosztása az orr részen és akár hagyományos vagy (+4-től -7-ig) korrekciós lencsével is rendelhető. Védelem 0,75Pb, súlya 80 gramm.
Rendelhető szín: barna. Szállítás tokban, nyakba akasztóval. 

Ultra-light szemüveg 0,80Pb 

Ez a modell könnyű műanyagból készült, stílusos dizájnnal nyújt komfortos és biztonságos érzetet viselőjének. Mivel a szemüveg ívelt és a szár hajlított nagyszerűen követi a fej vonalát,  fokozottan megakadályozva a szemüveg lecsúszását az orrnyeregnél lévő gumi spiccek segítségével. Hagyományos védőszemüvegként vagy (+3-től -3-ig) korrekciós lencsével is rendelhető. Védelem 0,80Pb, súlya 58 gramm. Rendelhető szín: ezüst / fekete. Szállítás tokban, nyakba akasztóval.

Fitover oldalvédelemmel 0,75Pb 

Ez a dizájn arra lett tervezve, hogy szemüveg felett hordható legyen. A nagy és tiszta oldalsó üvegnek köszönhetően nagyon jó látási szöget biztosít, védi viselőjét az oldalsó besugárzástól, és kiemelt védelmet nyújt fröccsenés ellen is.  Ez a modell csak, hagyományos röntgen védőszemüvegként rendelhető korrekciós lencse nélkül. Védelem 0,75Pb, súlya 104 gramm. Rendelhető szín: fekete. Szállítás tokban, nyakba akasztóval.

Kapcsolat

Please refrain from entering
your Last Name here:


Üzenet: