Szolgáltatás

    Hibajavítás és karbantartás
   
A Labor-Elektronika Kft több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a hagyományos röntgentechnikai berendezések kereskedelme és szervizelése terén.

Ezen idő alatt begyűjtött tapasztalatok összessége és szakembereink, megbízhatósága garantálja, hogy a cégünkkel munkaszerződésben álló intézményekben nincs fennakadás a különféle feladatok ellátásában. Meglévő és már szerződött partnereink kedvezményes árakon vehetik igénybe szolgáltatásainkat. Hibajavítási és Karbantartási Szerződésünk aláírása nem jelent automatikus költségeket az intézményekre nézve, csak abban az esetben számlázunk, ha igénybe veszik szolgáltatásainkat. Tevékenységünket az ISO 9001:2009 szabvány előírásainak megfelelően végezzük. Amennyiben az általunk leírtakkal kapcsolatosan bővebb információra van szükségük, keressenek meg elérhetőségeinken.​
       
       
   

Bérlés- értékesítés

   
A konvencionális röntgenfilmek hívásához biztosítunk előhívó automatákat partnereink részére. A bérleti szerződés aláírását követően kihelyezésre kerül az Önök paramétereinek leginkább megfelelő berendezés mely a gép havi bérleti díján felül a továbbiakban semmilyen egyéb karbantartással vagy javítással összefüggő terheket, nem jelent önökre nézve. Bérletes gép esetén a rendeltetésszerű használat mellett előforduló összes hiba javítása, és az ezekhez felhasznált segédanyagok, valamint a negyedéves karbantartás és kiszállás költsége mind minket, azaz a Bérbeadót terhelik. Egy ilyen bérleti formában Önök egy előre kiszámítható üzemelési költséggel számolhatnak. Tevékenységünket az ISO 9001:2009 szabvány előírásainak megfelelően végezzük. Ha az általunk leírtakkal kapcsolatosan bővebb információra van szükségük, kérjük, keressenek meg elérhetőségeinken.

Lehetőséget kínálunk raktáron lévő használt, de teljeskörüen felújított konvencionális hívó-automaták megvételére 1 éves garanciával.